از سوی دیگر، آسیب به ناخنهای مصنوعی میتواند عوارضی مانند عفونت قارچی یا سایر مشکلات را به دنبال داشته باشد. چرا که خشک شدن مواد کاشت عملاً منجر به بی استفاده شدن آن میشود. بنابراین سعی کنید در ترکیب لیکوئید از مدل نیم چرب آن استفاده کنید تا مخلوط مواد کمی خیس باشد و سریع خشک نشود.
- اما پایه ی همه این روش ها اضافه کردن و چسباندن مواد کاشت ناخن بر سطح ناخن میباشد تا فرم و شکل ناخن به صورت دلخواه طراحی شود.
- سپس برای محکم نمودن صدف ناخن ها، از چسب مخصوص استفاده کرده و در هر مرحله نیز از اسپری فیکس کننده استفاده می نمائیم، این روش از انواع کاشت ناخن بسیار نادر بوده و کاربرد چندانی در مراکز تخصصی ناخن ندارد.
- برای اینکه بدانید کدام روش کاشت نان بهتر است، لازم است تا به چند نکته دقت کنید.
- در نهایت پس از شرکت در آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا حرفه ای، می توانید به راحتی شروع به کسب درآمد کنید و یا کسب و کار فعلی خودتان را بهبود ببخشید.
- ناخن را زیرسازی کنید و صدف را بافر بکشید تا چربیها و آلودگیها از بین برود.
بعد از هر طراحی بهتر است که اطراف ناخن را تمیز کنیم و از یک لایه تاپ کت استفاده کنیم تا طرح یکدست روی ناخن بماند. اگر با وجود تمام مشکلاتی که ذکر شد همچنان مایل هستید کاشت ناخن انجام دهید حتما برای این کار به آرایشگاه و افراد مجرب مراجعه کنید و به این موضوع توجه داشته باشید که ناخن کار حتما از مایع ضدقارچ و مواد مرغوب استفاده کند. استفاده از محصولات کاشت ناخن و چسب های ناخن های مصنوعی می تواند زمینه ساز بروز اگزمای تماسی باشد. این نوع اگزما ممکن است در بیشتر موارد نوک انگشتان یا هر ناحیه دیگری که با ناخن مصنوعی در تماس باشد، مثل چشم ها و لب ها را درگیر کند. معمولا اگزمای تماسی ناشی از این ترکیبات 48 تا 96 ساعت بعد از کاشت ناخن با علائمی مانند سرخی پوست و ضایعات خارش دارد و تاول بروز می کند.
چگونه اکستنشن مژه را در خانه با خیال راحت ریمو کنیم؟ (برداشتن اکستنشن مژه)
برخی از ناخن کارها با ثبت نام در دوره های طراحی قصد دارند تا تمامی طراحی های جذاب و مدرن را یاد بگیرند. در این نوع از انواع کاشت ناخن باید ناخن های هردو دست به یک شکل باشند. این شیوه برای افراد دارای ناخن های متفاوت و غیرمشابه مناسب نیست. با مراجعه به صفحه آموزش کاشت ناخن در دوره پرطرفدار آموزش کاشت انواع ناخن شرکت نمایید. مصرف زینک پلاس به رشد ناخن بعد از کاشت و پس از ریموو کردن ناخنهای مصنوعی کمک کند.
مرحله بالا را میتوانید با توجه به سلیقه خود تا 3 بار تکرار کرده و در صورت نیاز از سوهان برقی برای فرم دهی استفاده کنید. بهطوریکه هیچ لبه ی تیزی وجود نداشته و بر سطح ناخن هیچ خراشیدگی و شیاری دیده نشود. داستر ناخن پودری اکلیلی همانند شوگر و شیمر می باشد که برای طراحی و دیزاین روی ناخن استفاده می شود. 26- اگر به طراحی انواع میوه روی ناخن های خود علاقه مند هستید می توانید بنا به سلیقه خود ناخن ها را با استفاده از شابلون و یا قلم طراحی طراحی نمایید. استفاده از این ابزار برای مانیکور ناخن بسیار ضرروی است و باعث می شود ناخن ظاهر زیباتری داشته باشد.
۱- عوارض استفاده از ناخن مصنوعی
همچنین می توان از طراحی های خاصی روی ناخن استفاده نمود که کاملا دخترانه باشند و مناسب روحیات دختر خانم ها باشند. کاشت ناخن قالبی به نوعی بی کیفیت ترین نوع کاشت ناخن محسوب می شود. در این نوع کاشت ناخن، مواد کاشت را بر روی ناخن مصنوعی قرار داده، سپس مواد ضد قارچ را روی ناخنهای طبیعی قرار میدهند و در نهایت ناخن مصنوعی را روی ناخن طبیعی قرار داده و برای مدتی آن را فشار میدهند تا بخوبی به هم بچسبند. از آنجای که این نوع کاشت احتیاج به سوهان کشی ندارد بعد از مدت کوتاهی به اصطلاح ناخن هوا میگیرد.
کاشت ناخن با مواد پودری
استفاده از لاک از سالهای دور مرسوم بوده است و در حال حاضر این محصول با تنوع بسیار زیادی در بازار لوازم آرایشی وجود دارد. این نوع از کاشت ناخن از مشتقات کاشت ناخن پودری بوده و با استفاده از اکلیل های مختلف در قسمت فرنچ ناخن ها، به طراحی دائم تا ترمیم بعدی ناخن ها اقدام می شود. این روش نیز در گذشته بسیار محبوب بوده اما به مرور زمان و با به وجود آمدن روش هایی مدرن تر، طرفداران خود را از دست داده است. یک ناخن کار حرفه ای که طی مدت زمان یک ساله با انتخاب مکان صحیح و برخورد خوب، توانسته شبکه مشتریان راضی خود را گسترده کند به راحتی می تواند در بازار داغ شب عید تا پنجاه میلیون تومان درآمد داشته باشد.
در این روش ، فرمر که یک وسیله با جنس کاغذی است را روی ناخن ها نصب می کنند و سپس مواد را بر روی آن قرار داده و از ژل و پودر های رنگی استفاده می کنند. کاشت ناخن پودری به علت زمان بر بودن برای کسانی که وقت حوصله کافی ندارند توصیه نمی شود. سپس، باندر را آهسته و ضربه مانند روی ناخن می زنند و بعد روی تمام سطح ناخن صمغ یا چسب زده و ناخن را در پودر ناخن محفظه فرو می کنند و 5 ثانیه بعد بیرون می آورند و پس از خشک شدن، پودرهای اضافی را با برس پاک می کنند . در این روش ، ناخن کار ابتدا با استفاده از الکل ناخن و اطراف آن را ضدعفونی می کند و پس از انتخاب اندازه مناسب سرناخن ها هر سری را با زاویه 45 درجه حدود 20 ثانیه نگه می دارند و سپس با سوهان کوتاه می کنند.
روی سطح ناخن با بافر بکشید، به کمک پولیش برق بیندازید و درنهایت، تقویت کننده ناخن بزنید. اگر در کاشت پودری، مواد کمی به کار رود، امکان ایجاد ترک در ناخن کاشت وجود دارد. در این شیوه، روی ناخن فرمر می گذارند؛ فرمر وسیله ای با جنس کاغذی است. سپس مواد کاشت را روی آن قرار می دهند و از پودرهای رنگی و ژل استفاده می کنند.
ضمنا در این روش نیازی به سوهان کاری بعد از کاشت وجود ندارد. امروزه این روش به دلایلی که ذکر شد مورد استفاده قرار نمیگیرد. در این روش از سه لایه ژل با نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین برای پوشش ناخن استفاده میشود. بعد از هر لایه ژل که روی ناخن زده میشود، دست در دستگاه یو وی قرار میگیرد تا ژل خشک شود. اما این تنها دلیل برای کاشن ناخن نیست، گاهی اوقات مشکلات ناخن ها از جمله بدفرمی و بد رنگی، داشتن ناخن های شکننده و ضعیف، داشتن عادت بد جویدن ناخن و بسیاری عوامل دیگر فرد را به کاشت ناخن متمایل میکند. زیباتر شدن از مهم ترین دلایل تمایل خانم ها به کاشت ناخن میباشد زیرا داشتن دست های زیبا در گرو داشتن ناخن های زیباست.