از عوارض مهم کاشت ناخن های مصنوعی، تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر (انیکولیز) است. در کاشت ناخن مصنوعی، اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن نمی رسد بنابراین رنگ ناخن تغییر کرده و کدر می شود و رشد ناخن کاهش می یابد. روش کاشت پودری، به نوعی روش کاشت مادر است و با کاشت های دیگر ترکیب می شود و دوام بیشتری دارد. دوام هر روش کاشتی به نحوه و نوع اجرای آن نیز بستگی دارد. روش کاشت ژله ای ناخن نیز در مناطق شرجی دوام بیشتری دارد و تا یک ماه دوام می آورد.
- در بسیاری از موارد افرادی که اقدام به کاشت ناخن میکنند، اصول بهداشتی را برای این کار رعایت نکرده و شرایط را برای انتقال انواع قارچ یا تکثیر باکتریها ایجاد میکنند.
- کاشت ناخن برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند و قصد ترک این عادت بد را دارند یکی از مزایای این کار می باشد.
- بادام فرم بیضی شکل دارد اما نوک آن کمی تیز و زاویهدار است .
- با کمک این قلم می توانید به راحتی طرحهای مورد نظر خود را روی ناخن و کاشت طراحی کنید.
اگر از ناخنهای کاشته تان خسته شده اید نگران نباشید چرا که شاید فکر کنید تا ابد باید با همین ناخنها کنار بیایید اما اینطور نیست. به شما یاد خواهیم داد چطور کاشت ناخنتان را از بین ببرید. 1- شخصى که اصلاً ناخن ندارد و مى خواهد ناخن مصنوعى بکارد، آن ناخن جزو بدن او نمى شود، چون رشد و نموّ ندارد و از اوّل این کاشتن جایز نیست، چون اضطرار ندارد. ممکن است به مرور زمان مواد مورد استفاده نازک شوند که این مورد هم میتواند ناشی از مرغوب نبودن مواد پودر مورد استفاده باشد و یا قلموی کار خوب به لیکویید آغشته نشده که در نهایت پودر به خوبی خیس شده و جذب صدف شود.
برای هوا نگرفتن باید بر روی ناخن ها در آخر سوهان کشی دقیقی با زاویه 45 درجه انجام شود. کاشت ناخن قالبی برای افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند ، مناسب نیست زیرا در این نوع کاشت ناخن باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند . بهطور کلی کاشت توصیه نمیشود چون ممکن است به رشد و کوتیکول ناخن آسیب برساند و فرد دچار انواع بیماریها مانند سرطان، عفونت قارچی و یا حساسیت و آلرژی شود. درصورتی که مجبور به کاشت شدید حتما به ناخنکار خود پیشنهاد دهید از مواد مرغوب و یاکیفیت عالی استفاده کند. با کمی تمرین و حوصله، تهیه مواد و وسایل مورد نیاز و یادگیری مراحل آن میتوانید این کار را در خانه برای خودتان یا دیگران انجام دهید.
کاشت ناخن طبیعی بدون لاک
امروزه کاشت ناخن از رایج ترین امور زیبایی است که اکثر بانوان آن را انجام می دهند. این عمل به زیبایی، مرتب بودن و حتی سلامتی ناخن های شما افزوده و در مجموع باعث بیشتر شدن اعتماد به نفس و روحیه ای بهتر در بانوان می شود. جالب است بدانید کاشت ناخن این روز ها انواع و روش های مختلفی پیدا کرده است که هر کدام به نوبه ی خود دارای مزایا و معایبی هستند. راههای درمان بستگی به نوع آسیبی دارد که به ناخنها وارد میشود.
در این روش نسبت به روش های دیگر کاشت ناخن مواد بیشتر مصرف میشود. بالا رفتن سن، استفاده مداوم از لوازمآرایش، هوای آلوده و خواب ناکافی باعث چروک شدن پوست صورت میشوند. با استفاده روزانه از کرم ضد چروک میتوان چروکها را از بین برد و از ایجادشان جلوگیری کرد، همچنین خاصیت سفت کنندگی این کرمها از افتادگی ماهیچه و عضلات صورت جلوگیری میکند. با قرار گرفتن ناخن مصنوعی روی ناخن فرد، ریشه از بین می رود و ناخن فرد دچار تغییر شکل می شود. برای ازبین بردن بیماری قارچی هر سه ماه یکبار میتوانید چند قطره از اسانس ضدقارچ را با ۱۰ قطره روغن زیتون یا نارگیل مخلوط و برروی ناخن قرار دهید و پس از ۱۰ دقیقه ناخنها را بشورید. سپس با بافر روی سطح ناخن میکشیم تا سطحی صاف تر و یکدست تر بدست آید.
تغییر رنگ و کدر شدن ناخن
برای این کار ایدههای بسیاری وجود دارد که یکی از سادهترین و پرطرفدارترین آنها استفاده از لاک اکلیلی به رنگ نقرهای است. مانند نمونه، انگشت وسط و کوچک خود را لاک شاینی نقرهای بزنید و سه ناخن دیگر خود را نیز لاک مشکی کروم بزنید. بنابراین اگر مبتدی هستید بهتر است که از دوره های ابتدایی برای آموزش شروع کنید و پس از تمرین و تکرار زیاد سراغ دوره های پیشرفته بروید، چراکه یادگیری تنها با تمرین و تکرار به وجود می آید. حال در این بین برخی از افراد وجود دارند که تنها به کلاس های رفع اشکال نیاز دارند که این افراد می توانند تنها با گذراندن دوره های مربوطه تجربه خود را بالا ببرند.
به خصوص اگر ناخنهایی کشیده و انگشتانی زیبا داشته باشید. این نوع از کاشت ناخن از مشتقات کاشت ناخن پودری بوده و با استفاده از اکلیل های مختلف در قسمت فرنچ ناخن ها، به طراحی دائم ناخن ها اقدام می شود. پودر هلویی را با لیکوئید ترکیب کرده و پس از قرار دادن پرایمر بر صدف ناخن، ترکیب را با استفاده از براش مخصوص کاشت ناخن بر روی سطح آن پخش کنید.
در این روش هم از ژل های زیبا و هم از پودر های رنگی مختلف می توان استفاده کرد. عمق رنگ سفید از نوک به ریشه باید کم تر و محو تر شود سپس با پودر هلویی یا صورتی بیبی بومر از ریشه ناخن تا نوک ناخن را مواد گذاری می کنیم. سپس به وسیله گیره مخصوص دو طرف ناخن را سفت کرده و به مدت 120 ثانیه در دستگاه UV قرار داده و در آخر سوهان کاری انجام داده و پس از زدن لایه ای از تاپ کت براق بر ناخن ها مجددا در دستگاه قرار می دهیم.